Skip to Content

View Geocache Log

Found it Marrasmus found Kycklings

Saturday, 08 September 2018Finland

Mcmun kanssa lähdettiin Iiittin hakemaan saarihaastetta, muutama multikunta lisää ja siinähän se. Ihan ei homma mennyt kuin Strömsössä, jotenkin kohmeisesti alkoi reissu Mäntsälän ekana etsityn multin ollessa kateissa, eikä se sitä hirveästi parantunut, kuin vasta saarihaasteen haun jälkeen. Ei luettu kätkökuvauksia etukäteen ja meni siksakiksi ( ja jäi lopulta hakematta kun ei enää jaksettu vikaa rundia takasin..), ei luettu kätkökuvausta tarkkaan ja joku maaginen +1 jäi laskematta mukaan, paperille muuntui minuutit 12 15sta sijaan ja oltiin ihan väärässä puskassa kätköä etsimässä ja yhteen jopa meinasi unohtua laittaa nimmarit. Yleensä ei reissuilla sählätä yhtikäs mitään, nyt senkin edestä, ehkä se poikkeus vahvistaa säännön..:O Summa summarum, itselleen saimme nauraa oikein urakalla, hauskaa oli ja kätkömäärältään oli kyllä suht laiha päivä räveltämisten vuoksi. Plussana, päivän päämäärä tuli saavutettua eli haaste haettua. Kätköt on lokattu joko omilla nimillä (haaste, muutama muu kätkö) tai MM lyhenteellä.

Tällä vielä Lapinjärvikin molemmille multikunnaksi.. onneksi oli iisi ja nopea tehdä, väsymys jo oli hirmuinen. Kiitos multista:)

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page