Skip to Content

View Geocache Log

Found it asaama found Tkl jätti, länä jatkaa!

Saturday, 08 September 2018Finland

Lapsen jalkapallojoukkue päätti lähteä Tampereelle katsomaan isompien poikien peliä, jästimies lähti tottakai parin muksun kanssa mukaan. Kerroin toisen nuoren jalkapalloilijan äidille, että lähden kyytiin ja etsin pelin ajan geokätköjä. Hän oli, että kahdeksan vuotta oot harrastanut, etkä vielä ole Tampereella käynyt etsimässä. Minä sitten varuilta otin kohteeksi nämä Tampereen ja Ylöjärven rajamaaston kätköt ettei vaan pääse purkit loppumaan, kun oikeesti on vuosien varrella tullut jo useampi kerta purkkeiltua Tampereella.

Tämmöisissä kuumottavissa paikoissa on niin kiva kun kätköön on annettu kunnon vihje. Kiitos siitä ja kätköstä tietty kans! Mukavaa kätkösyksyä!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page