Skip to Content

View Geocache Log

Found it weebeey found 300. Pisteen Haaste - Challenge of 300 Stars

Monday, 09 July 2018Finland

Mega reissu tehtiin tänäkin vuonna autolla + asuntovaunulla ja samalla porukalla kun viime vuonna. Contrazin ja Matsumin kanssa oltiin liikkeessä kaksi viikkoa. Päivisin haettiin purkkeja ja illalla grillattiin makkara. No muutama pizza mahtui myös diettiin. Kahdessa viikossa ajettiin 2800 km ja kotiin tullessa gepsi ilmoitti että löytyy 682 uutta merkintä. Suurin osa oli löytö lokeja vaikka kyllä tähänkin reissuun mahtui muutama denari myös. Tämän päälle vielä 20 lab kätköä niin reissun saldo oli aika hurja. Purkkeja löytyi monta eri sorttia ja aika monta haastepurkkia tuli myös logattua. Uusia kuntia tuli roppakaupalla lisää ja sen mukaan aika paljon vihreä väriä karttaan. Sää oli miltei täydellistä koko kahden viikon ajan paitsi muutama vesipisara joka tuli jossain vaiheessa. Reissun viimeiset päivät oli myös pikkasen tukalat kun lämpötila nousi 30 tuntumaan. Enemmän kun onnistunut Mega reissu taas kerran.

Melkein kaikki reissun purkit logattu nimimerkki lyhennyksellä CMW (Contraz, Matsumi, weebeey) paitsi muutama joka on logattu omalla nimellä.

Kotimatkalla jäimme pari yötä Kuopioon. Tämä päivä kierettiin kaupungissa ristiin rastiin lähinnä ratkaistujen mystien perään sekä muutama haastepurkki ja wherigo. Jokunen tradi tuli myös vastaan. Tämä haaste tuli reissun aikana täyteen joten oli pakko käydä kirjaamassa nimi lokiin. Kiitos kätköstä ja kiitos haasteesta :)

weebeey has used Project-GC to see if they qualified for this challenge and they did.

I had a daily DTsum of 937.5 and I needed only 300 on 2018-07-04

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page