Skip to Content

View Geocache Log

Found it Kulpakko found Parolan panssarit

Tuesday, 11 September 2018Finland

Touhukkaan päivän ja illan jälkeen oli tarkoitus käväistä vielä kätkölläkin, mutta lipsahdettiin kotiin asti ennenkuin muisti palaili asian suhteen.. Siispä tehtiin työnjako ja tiimin naispuoleinen jäi kotiin hommimaan ja kaksilahkeinen lähti kätkön etsintään.
Tämä mysse oli tiimin naispuoleisen ansiokkaasti ratkoma, joten kaksilahkeinen lähti mielellään viemään osaltaan homman loppuun.
Näytti siltä että saattaisi alkaa satamaan, ja siinä edetessä pieni satelu jo alkoikin.
Geobiili parkkiin ja siitä liikkeelle ne muutamat sadat metrit kätkön suuntaan. Vesisade alkoi parantaa otettaan mutta nopeastihan tämä olisi hoideltavissa. Kätkö löytyikin ja eikun loggaamaan..
Sadekin meinasi yltyä siinä etsiskelyn aikana.
Ei mutta, missä kynä..
Muistikuva välähti siitä, että geobiilin perässä saappaita jalkaan vaihtaessa se kynä tuli laskettua sinne takakontin pohjalle..
Siispä takaisin geobiilille kätköpurkki taskussa, sateen yltyessä.
Siellähän se kynä oli mihin se tuli laskettua, joten nimmari kirjaan ja taas takaisin kohti kätköpaikkaa.
Sateen yltyessä..
Hämäräkin jo laskeutui joten otsalamppu oli kaivettava esiin. Onneksi oli lippis päässä niin ei naama ja lasit sentään kastuneet kun vettäkin satoi aika reippaasti.
Lopulta oltiin jälleen kätköpaikalla ja purkki paikalleen. Sitten olikin, taas, reippaan paluumatkan aika ja tuli siinä taapertaessa todettua että sataa muuten vettäkin aika kovaa.
Geobiili tuli taas näkyviin ja lopulta oli paluumatkan vuoro.
Kaksilahkeisen päästyä geobiilin suojaan riisuttuaan ensin kosteahkot päällysvaatteet pois ja taskut tyhjennettyään, oli todettavissa että tänä iltana sataa muuten vettä..

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page