Skip to Content

View Geocache Log

Found it Enial found 0 km: Tammisaari

Friday, 14 September 2018Finland

Aurinkoisena päivänä ajelin Espoosta Turkuun eikä niin suoraan, vaan muutaman mutkan kautta. Kuntia viherrytin uudelleen, yksi puuttuva graticule taisi tulla ja neljän tyypin päivä - ei huono.

Päivän multi oli nollakilsalainen, poikkeuksellista ja mukavaa. Ykköspisteellä olin käynyt Hangon reissulla, mutta loppupurkki heitti sen verran sivuun sen päivän suunnitelmissa, että hakeminen jäi toiseen kertaan. Se oli tänään!

Purkki löytyi naps ja kops -periaatteella. Mutta logi oli märkä, se ei ollut pussissa. Joku on joskus jättänyt sen laittamatta pussiin, ollut huolimaton. Minulla ei ollut mitään mukana, että olisin sen huoltanut. Suosittelen kätköttäjälle purkilla käyntiä.

Kiitos #106 nollakilsalaisesta!

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page