Skip to Content

View Geocache Log

Found it Mr.Petsku found Kylmää nestettä

Wednesday, 05 September 2018Finland

Noin viikko siitä puhuttiin ja tänään toteutettiin. Päivän mittainen Georundi/rälläyspäivä Varsinais-Suomessa ja pääkohteena päästä Suomen "Turkkuseen" Kokoonpano oli seuraava: Mr.Petsku, Neilikka77, Tiigeri ja Makkara 1974 Tampereelta startattiin aamulla 7.30 ja takaisin lähtöpisteessä oltiin noin kello 23.00. Ajatuksena oli hakea oldies-kätköjä, muutama haaste, virtuaali ja sitten niitä ratkottuja myssejä + niitä hasardi kätköjä jotka matkan varrelle osui enemmän ja vähemmän tarkoituksella. Vietettiin siis hauska ja mukava päivä kimpassa ja tässä kyllä onnistuttiin varsin hyvin Ei voi sanoa että olis ollu tylsä reissu....
Jokainen meistä sai varmaan eri löytömäärän kasaan, mutta omalla kohdalla se näyttää 39 löydettyä jemmaa.

Kätköt on kirjattu yhteisnimimerkillä MMT77 tai sitten omilla nimimerkeillä

Päivän löytö 20/39

Tais olla niin että Tiigeri tai Makkara1974 oli tämän ratkonut, joten puhtaasti siivellä purkkia kirjaamaan. Ei olisi omin voimin pystynyt hommaa saattamaan finaaliin asti. Onneksi joukossa on fiksumpiakin Tämä taisi täyttää jonkun meistä (Makkara/Tiigeri) tähtiyhdistelmän ? Siksi tämä oli haettavien listalla mukana. Bonus talteen ja sitten taas matkaan.

Kiitos kätköstä !!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page