Skip to Content

View Geocache Log

Found it Pikkumyy97 found PP25: Ruma Ankanpoikanen

Sunday, 16 September 2018Finland

PP-kierrosta kiertämässä, 18/18. Tätä trailia on kierretty useammassa osassa kun aikaa on vaan kalenterista löytynyt. Tänään oli vuorossa isompi satsi, kun pyrittiin hakemaan vanhan ykköstien alapuoliset purkit. Hieman vajaaksi kierros jäi voimien uupuessa, mutta onpahan syy tulla uudelleen ihastelemaan hiekkakuoppien maisemia! :) Matkassa mukana Gasellilapsi ja AMHuhtis, lokattu yhteisnimimerkillä PiGAM.

Tähän päätimme tämänkertaisen reissun ja lähdimme autoa kohti. Toteutus oli hienolla paikalla ja tosi hieno muutenkin! Hauskana sattumana näimme läheisellä hiekkakuopalla laulujoutsenpariskunnan, lievätkö olleet itse Ruman Ankanpoikasen vanhemmat :) Kiitos kätköstä ja tähänastisesta trailista, näitä vaan lisää!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page