Skip to Content

View Geocache Log

Found it Mr.Petsku found Nest #4 - symbioosi

Sunday, 09 September 2018Finland

Aapiskukolla olleen miitin jälkeen Hurjat tulloo, tuu moikkaamaan GC7WQT9 päätettiin Neilikka77:n kanssa käydä etsimässä myös nämä Nest-kätköt kun ne kaikki (7kpl) mitä on ilmestynyt on meillä hakematta ja loggaamatta. Lähdettiin tätä sarjaa sitten kiertämään nurinkurisessa järjestyksessä seiskasta aina ykköseen asti ja kun matkalle osui vielä se "Laavu-kätkökin" niin käytiin sekin kuittaamassa siinä samalla. Heti alkuun Nest #7- multin loppupisteellä tapasimme pariskunnan Janiva & Essiva ja kun päivän loppusuunnitelma oli kummallakin sama niin lyötiin hynttyyt yhteen ja kierrettiin koko sarja lopulta kimpassa.

"Jos metsään haluat mennä nyt, niin takulla yllätyt..." loru jatkuu, mutta en sano sitä loppua. Jokainen voi tulla katsomaan itse ja yllättyä siitä miten siisti ja hyvä toteutus on saatu aikaa. Ei mulla muuta.... Täälä kaikki on symbioosissa keskenään !

Kiitos kätköstä ja favo absoluut !!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page