Skip to Content

View Geocache Log

Found it mlatonen found ?#03 - Mystiset luvut 3

Thursday, September 20, 2018Finland

Mystiikkaa on monenlaista, niin lukujen kuin paikkojenkin suhteen. Lukujen mystiikan 1. ja 2. osa selvisivät helposti, mutta 3. on edelleen hieman arvoitus. Paikkojen mystiikan kohdalla pari ensimmäistä selvisivät lukujen myötä, mutta tämän kolmannen kohdalla ei. Niinpä päätimme Arkajalkain kanssa ryhtyä tutkimusmatkailijoiksi. Wikipedian mukaan "Tutkimusmatkailijaksi kutsutaan henkilöä, joka matkustamalla henkilökohtaisesti itse paikalle tutkii uusia alueita. Tutkimusmatkailijan tarkoituksena on aikomuksellisesti tutkia ja selvittää asioita ja esittää tutkimuksensa tuloksia matkalta palattuaan." Tutkimusmatkamme tuloksen kirjasimme kätkön lokikirjaan.

Vaikkei lukujen mystiikka ihan vielä ole selvinnyt, niin ei tämä ainakaan minua kovin helposti rauhaan jätä. Ratkontaa siis jatketaan vielä. Tähänastisen pähkäilyn tuloksena on syntynyt ajatuksia, jotka pahimmassa tapauksessa saattavat vielä jonain päivänä näkyä kolleegoille jollain tapaa Kangasalan suunnilla. Että sitten tiedätte, ketä on kiittäminen. Kiitos kätköstä!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page