Skip to Content

View Geocache Log

Found it ilanak found Kulttuuripitäjä Tammela I

Tuesday, 28 August 2018Finland

Tanjulainen mainitsi mahdollisuudesta lähteä hänen ja Jamboree_009:n kanssa miittikierrokselle Riihimäelle ja Vorssaan. Perinteisesti allekirjoittanutta ei kauheasti ole tarvinnut suostutella näille hulluttelureissuille, joten kun luvassa oli uusia miittikuntia ja lisäksi uusia vihreitä kuntia kuntakartalle, niin pitihän sitä lähteä mukaan reissuun.
Suunnaksi otettiin ensin Riihimäen miitti ja siitä jatkettiin sitten kohti Vorssaa ja toista miittiä - kätköjen kautta toki. Yhteensä päivän saldona oli 22 kätköä (miitit mukaan lukien) ja muutama uusi kätkökunta.
Päivän miittien jälkeen jatkoimme vielä kierrosta muutamilla kätköillä.
Tällainen mysteeri oli kollegoilla ratkottuna, joten piipahdimme sitten etsimässä purkkia, joka pikaisesti paikallistuikin piilostaan, TFTC.

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page