Skip to Content

View Geocache Log

Found it Neilikka77 found Kovien äijien pulkkamäki

Wednesday, 05 September 2018Finland

Viikon verran oltiin Mr.Petskun, makkara 1974:n ja Tiigerin kanssa suunniteltu kätkörundia Turun suunnalle tarkoituksena hakea mm.oldiis- & haastekätköjä, ratkottuja myssejä ja mitä nyt reitille sattuu. Liikkeelle lähdimme Tampesterista heti aamusta klo 7.30 ilman ollessa sangen sumuinen, no onneksi sentään mieli itse kullakin oli varsin aurinkoinen . Kaiken kaikkiaan tuli poikettua 42 kätköllä mutta tällä erää voin logata vain 40 löydetyksi koska pari noista oli haastekätköjä joiden ehdot eivät ole vielä täynnä.

Tämä oli päivän löydöistä 24/40.

Käytiin tästä lähimaisemista hakemassa letteri ja sit huomattiin että kappas, tuolla ylhäällä olisi pulkkamäki tarjolla. Nooh keli nyt ei ollut oikein pulkkailuun sopiva mut päätettiin kuitenkin käydä mäki ja samalla kätkö tsekkaamassa, molemmat löydettiin .

Loggaukset teimme joko yhteistunnarillamme MMT77 tai omilla nimmareillamme.

Kiitokset kätköstä!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page