Skip to Content

View Geocache Log

Found it OT98 found Muistokätkö (Reverse Cache)

Wednesday, 26 September 2018Finland

Iltakävelyllä ja päivän triplettiö hakemassa. Hyvinkäällä oleva kolmikkoyhdistelmähaaste alkaa olla suoritettu, enää puuttuu kolme päivää. No tänään piti sitten hakea yksi, eli Wherigo-Letterbox-tradi. Hyvin harvoin tulee meinaan haettua Wherigoa ja letteriä samana päivänä. Olin jo maanantaina käynyt vähän kokeilemassa, mistä läheinen Wherigo voisi löytyä, ja sainkin ihan potentiaalisen paikan. Tänään oli sitten putelin haun aika. Ensin kuitenkin kävin letterboxilla, ja sain jopa aika nopsasti ratkottua sen oikein. Yleensä ne on sellaista arvaa mitä kätköntekijä ajattelee -tyyppiä, mutta tämä aukesi helposti, ja putelin sain käsiini.

Letterboxilta jatkoin Wherigolle. Oli aika pimeää, ja vähän hankala löytää kohteeseen. Jouduin myös vähän ottamaan pakkia ja kokeilemaan helpompaa reittiä. Iso työ onneksi palkittiin ja pääsimn putelille, joka olikin varsin hienossa paikassa.

Viimeisemä tradi. Oli kolmas kätkö, jota yritin, ja pari edellistä olivat hankalasti saavutettavissa/en löytänyt. Lopulta kukkulalta löytyi puteli cihjeen mukaan. Kiitos kaikista kätköistä!

infoA Wherigo geocache uses your Wherigo cartridge to lead you ultimately to the physical geocache location. The cartridges must reside at Wherigo.com. If a cartridge is used as a requirement to find a geocache, it is considered a Wherigo cache, regardless of whether it may also have a puzzle or multi-cache component.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page