Skip to Content

View Geocache Log

Found it Portinpieli found Äpärä #@*//#!?

Saturday, 29 September 2018Finland

Kolmen naisen (Vesipää,Kinkeroinen ja Portinpieli) tehotiimillä saarikätköjen kimpussa. Reissu kesti kuusi tuntia ja 8:lla saarella käytiin. Osa oli käynyt jo joillakin saarilla aikaisemmin,mutta koska Vesipäällä oli ajohaluja niin käytiin niilläkin. Keli oli kylmä yön pakkasen jäljiltä,mutta toppavaatteissa ja tiukasti pipo päässä mentiin ja hauskaa oli vaikka tyrskytkin kasteli meidät välillä ihan märiksi.

Tämä oli ehdottomasti päivän mielenkiintoisin kohde. Kinkeroinen ja Vesipää hoiti märän osuuden ja minä hoidin maakravun virkaa. Isot laineet ja tuuli hieman hankaloitti hommaa mutta onnistuttiin. Hienoa oli seurata toisten sukeltelua. Kk.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page