Skip to Content

View Geocache Log

Found it OT98 found Mama´s First Cache

Saturday, 06 October 2018Finland

Päivän triplettiä suorittamassa. Tässä on nyt pidemmän aikaa ollut projektina saada Saunamajurin Kolmikkoyhdistelmähaaste täyteen, ja tänään taas toteutin palasen sitä. Eli tradi-wherigo-earth -tripletin. Tradi ensin Hyvinkään Usmista, Wherigo Tuusulasta ja Öörtti Hyvinkäältä. Kolme kätköä ja kolme tyyppiä.

Partioretkeltä lähdettiin nuoriso-osaston kanssa pienelle kävelyretkelle, ja kohteenahan olikin tämä geokätkö. Tätä en ollut aiemmin hakenut, kerran yhtenä talvena yritin, mutta varsin heikolla menestyksellä. Lunta oli silloin aivan liian paljon. Mutta nyt oli enemmän onnea matkassa. Ja ainakin enemmän etsijöitä. Kun kahdeksan herraa pyöri metsässä, niin kyllähän kätkökin antautui hyvin nopeasti. Kiitos!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page