Skip to Content

View Geocache Log

Found it Wilina found Suomi 100 vuotta 1961 - Noottikriisi

Saturday, October 13, 2018Finland

Puikahdin väärälle puolen merkattuun parkkiin, kolme ovea kolahti ja pusikko kahahti. Luurini akku sippasi, joten olin "kädettömänä" Catran ja papparaisen varassa. Mitä tehdä, kun toinen suuntaa reippaasti oikealle ja toinen vasemmalle? Seisoin hölmönä ja huhuilin peräänsä, olivatko nyt varmoja, minne ovat menossa. Kumpikin oli vähän sitä mieltä, mutta valittiin vähän kultaisempi keskitie, joka kyllä kaartui sitten siihen toiseen suuntaan . Kun suuntimalaitteet alkoivat pyörittää, aloin itsekin etsiskellä. Nopsaan löytyi hieno toteutus. Vähän olin polleana, kun ehdin kerrankin ensin .

Kätköilypäivän piti olla tässä, mutta suunnitelmat muuttuivat, kun majapaikassa laskettiin päivän saldoa. Sekä Catralta että meiltä puuttui muutama tarvittavasta päivälöytömäärästä. Reippaasti toista kellonympärystää tänään harrastettiin - eiköhän uni yöllä maita!

Kiitokset ja favo omasta ja papparaisenkin puolesta!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page