Skip to Content

View Geocache Log

Write note Tiigeri posted a note for Kadonnutta aikaa: Parkumäen rautatieasema

Saturday, 13 October 2018Finland

Nöpönenien (makkara 1974, hermione12, Merelä Matti, tuulituuli, Tiigeri ja tietenkin Nöpö -neiti) "maailmanvalloitus" jatkuu. Päivä 3. ei tuonut muutosta aiempaan. Ei ollut kukko ehtinyt taaskaan kiekaista, kun suunnattiin jo tien päälle. Nöpö -neidin iskiessä tassulla tahtia, kurvailtiin jälleen sinne - kaasuteltiin jälleen tänne, pitkin Savo-Karjalan teitä. Pääasiassa pysyttiin ennalta laadituissa nuoteissa, vain pari kertaa iski hurmaava purkkihurmos ja heittäydyttiin vallan hurjiksi. Omaan nilkkaahan tuokin hurvittelu iski... Oli pimeää kun aloitettiin ja vielä pimeämpää kun lopetettiin... 😊

Purkin paikalla loistaa jo aurinko. Kollegoiden mukana toista kertaa katsastamaan tämäkin asema. Tiigeri kiittää ja kumartaa kätköstä, ja pahoittelee copy-paste -loggauksia!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page