Skip to Content

View Geocache Log

Found it anna.s found Katkennut putki vesitornilla

Tuesday, 16 October 2018Finland

Muistan hyvin tuon vesitornin romahtamisen, kävin murheellista näkymää katsomassakin aika pian tapahtuneen jälkeen. Sen jälkeen onkin aina vähän mietityttänyt mennä samantapaisten vesitornien lähelle, mm kätkö GC5M8YG jäi löytämättä (puusilmäisyydellä ei ollut tämän kanssa mitään tekemistä, saatikka sen että kätköä ei ollut kukaan muukaan löytänyt yli vuoteen) kun pelotti betonin läpi tihkuva vesi.
No liekö jännitys syynä myös sille että mysse ei meinannut aueta. Ihan oikeaa tapaa ensiksi yritin mutta tulos oli niin hämmästyttävä että nakkasin sen sivuun, eihän kukaan nyt voisi osata tuollaista mysseä tehdä, ainakaan kukaan mies... ja miten muka sattuisikin niin että se täsmäisi... no heh, nyt jälkeenpäin, tietoisena myssen lopputuloksesta, tuo oma idean tyrmäys oli ihan vailla päätä taikka häntää. Tuulesta temmattu, kaukaa ja kovaa ohi kuten niin monet muutkin ajatukseni. Saisikohan aivoihin asetettua jotain nopeusrajoittimia?
Purkillakin olin käynyt jo tässä yhtenä mysseaukkopäivänä. Vaan kun soitellen sotahan lähtee, ei se ollutkaan ihan naps ja kops. Puhelin vieritti nollapisteen juuri sen kriittisen linjan toiselle puolelle ja sieltä turhaan etsiskelin aikani, sitten lyöttäydyin kokeneemman kollegan seuraan ja kävin hakemassa läheisen tradin - kun se minulle käteen ojennettiin.
Nyt olin varannut tähän aikaa ainakin tunnin ja gepsin kanssa marssin nollille. Tai no, ensin menin vanhasta muistista sinne toisaalle mutta tarkistaessani gepsistä sijaintia siirryin oikealle puolelle "sitä" ja siinähän se purkki sitten napotti, nätisti paikoillaan.
Kiitokset kivasta myssestä. Toivotaan ettei putkirikkoja vastedes tule!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page