Skip to Content

View Geocache Log

Found it Veke68 found GEOCACHING.EXE

Tuesday, October 16, 2018Finland

Muutamalla iltapurkilla Katsukan kanssa.
Olipas vallan inhottava paketti tämä. Inhottavinta tässä oli tietenkin tuo lause, että kätkö ei sijaitse ratkaistavissa naateissa...
Tästä kun seuraa väistämättä se, että hyvien ratkaisujen määrä nousee eksponentiaalisesti, kun varmuutta siitä ei ole, että sijaitseeko ratkaisu edes sallitun matkan päässä boguksista.
Niinpä noita ihan loogisia ja hyviä ratkaisumalleja tuon parin mailin sisältä tuli aina silloin tällöin heitettyä tsekkeriin, mutta eipä niistä sitä oikeaa löytynyt ja piti sitä aina välillä koitella ratkaisuja myös rajan ulkopuolelle, vaan eivätpä nekään sen kummempaa vihertämistä tsekkeriin saaneet.
Asioiden on kuitenkin tapana aina hoitua ja niinpä tässäkin kävi, että eräs ystävä aikoinaan avasi silmät uudelle tarkastelusuunnalle ja sehän sitten tuottikin tarvittavan vastauksen.
Löytyypä muuten tehtävänannosta eräs kovasti harhapoluille vievä kryptinen vinkki, joka ilmeisesti onkin ihan tahattomasti sinne lipsahtanut.

Tänään oli taas aikaa muutamalle ja tämä ei talvilöytyvänä pääsi hakulistalle. Hyvin löytyi purkki.

Kiitokset

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page