Skip to Content

View Geocache Log

Found it punavarpunen found Raide-Jokeri Laajalahti

Thursday, 18 October 2018Finland

Mukavaa, että vanhoille kotinurkille ilmestyy uusia kätköjä! Harmi kyllä tämän kätkön aihe ei ole itselleni kaikista mukavin kun sinällään varmaan ihan käyttökelpoinen jokeri tullessaan tuhoaa merkittävän osan radan varren lähimetsistä tai muuttaa ne vähintäänkin luonteeltaan erilaiseksi. Radan varteen varmasti halutaan myös rakentaa paljon uusia betonilaatikoita, joten grynderit jo hieronevat karvaisia käsiään. Toivottavasti jokeri ei tullessaan heikennä merkittävästi Laajalahden luonnonsuojelualueen ja sen ulkopuolisten suoja-alueiden laatua - riskit tähän ovat melkoiset poliitikkojen ja virkamiesten tavoitellessa mainetta ja kunniaa tällaisten isojen projektien myötä. Metrokin meni ihan putkeen...

Itse kätköasiaan: puusilmäilin tutuhkossa metsässä purkkia hävettävän kauan, kunnes melkein törmäsin siihen. Kiitos paikan esittelystä ja kätköstä!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page