Skip to Content

View Geocache Log

Found it Mr.Petsku found A = Aapiskuja - Vimpeli Alphabet

Saturday, 13 October 2018Finland

Nuppu Reissulla: Ritarien perässä Lapualla.
Pitkästä aikaa saatiin Nuppu- Team kasaan (minä+Neilikka77 & TEAMeksyja) edellisestä yhteisestä rundista taitaa ollakkin jo se puoli vuotta aikaa. Earthcache weekend oli käsillä ja pääkohteina tällä reissulla oli Ritarit Wherigo-Traili Lapualla ja Vimpelin suunnalta oli suunnitelmissa hakea Earthcache (Souvenier kiilto silmissä) ja oltiinhan me pykätty miittikin siihen Earthin kulmille, joten tässä ne kiintopisteet reissulle. Muita kippoja napsittiin mukaan ihan oman fiiliksen pohjalta sen mitä kerettiin ja haluttiin.
Startattiin Neilikka77:n kanssa aamulla n.kello 8.00 Tampereelta ja TEAMeksyja hyppäsi kyytiin matkalla. Tarkoitus oli olla "Ihmistenaikoihin" yöllä kotona ja muuten pidettiin hauskaa koko rahan edestä. Omalle kohdalle kätköjä kertyi päivälle 129kpl (traili oli sen 100 kippoa)

Kätkö 9/129

Kätköt kirjattu yhteisnimimerkillä NUPPU (Mukana yleensä kulkevan geokoiramme mukaan) tai sitten omilla nimimerkeillä

Miitin jälkeen oli hyvä hetki käydä Vimpelin-Cityä tyhjentämässä. Muutama kippo napattiin sieltä sun täältä. Jotain haasteitakin näistä 1/1 on olemassa , joten siitä syystä tänne. Hyvin löytyi ilman sen kummempaa ihmettelyä.

Kätköllä kaikki ok. Kiitos jemmasta !!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page