Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found Gul rute #17

Saturday, August 1, 2009Denmark

(FTF) Jubiiiiii

Vi tilbragte hele event-dagen i Viborg plantage på jagt efter cacherne i de fire nye serier (plus naturligvis de tilhørende bonus-caches). Det projekt kom vi i mål med, men vi nåede dog ikke tilbage til afslutningsceremonien i forsamlingshuset. Der blev hyggesnakket med mange gode geo-venner i løbet af dagen, og vi fik fingre i to FFC'er (selv om vi ikke gjorde noget særligt forsøg på at komme først )

Her søgte vi i første omgang grundigt ved de fejlagtige koordinater. Efter en rum tid fik vi den ide, at der kunne være en tastefejl - og det var faktisk ret let at gennemskue de rigtige koordinater. Vi overvejde, om vi skulle gå en større omvej for at optimere vores chancer for et FFC, men blev enige om at følge den planlagte rute. Derfor var overraskelsen stor, da vi alligevel kunne skrive i logbogen som de første (kl. 11:53).

Ud: FFC

Tak for cachen!

DK_Titan
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page