Skip to Content

View Geocache Log

Found it NH82 found Langatonta tiedonsiirtoa #1 - 13.56 MHz

Sunday, 21 October 2018Finland

Espoo-kierroksella sunnuntain kunniaksi MAR1L11N1n houkuttelemana. Kätköilyseuraa odotellessani aloittelin tällä maastomyssellä. Luulin, että tämä olisi D-arvon mukaisesti helppo ja nopea tapaus, mutta eihän se ollut.

Eka piste paikantui kohtuullisessa ajassa, mutta lukemiseen meni heti, kun odotettua sirkutusta ei kuulunutkaan ja piti keksiä vaihtoehtoinen tapa. Toisen pisteen luulin paikantaneeni nopeasti, mutta päädyinkin sakkokierrokselle. Uudella yrityksellä tärppäsi. Seuraavaksi tulikin monitulkintainen tehtävä, jonka ilmeisesti tulkitsin alunperin samalla tavalla kuin edellinen kävijä. Tätä kätköä sieltä ei löytynyt, mutta toinen kätkö kuitenkin. Sitten kokeilin sitä vaihtoehtoista tulkintaa ja sen avulla purkki sitten paikantuikin. Myös nimi logiin hoitui luomuna, vaikka apuväline olisikin tehnyt hommasta merkittävästi helpomman.

Kiitos hauskasta, mutta alakanttiin tähditetystä maastomyssestä. Itse nostaisin D-arvoa yhdellä ja T-arvoa puolikkaalla tähdellä, niin vastaisi enemmän tehtävää käytännössä.

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page