Skip to Content

View Geocache Log

Found it Jouni Jurmu found Vanha Hiilisatama

Sunday, 14 October 2018Finland

16.42. Sunnuntai. Päivän 2/ 2.

Lokakuuun You might be a Caching Connoisseur if… matkamuisto jahdissa.

Lapinlahden Venetsia multikätköltä.
Tarkoitukseni oli hakea tämäkin, kuten edellinen, jo viime viikonloppuna. Siirtyivät kuitenkin tälle päivälle gps:n jäätyä silloin kotiin.

Lohkareiden luota olen jo aiemminkin löytänyt kätkön. Kauan kauan sitten. Nyt ei menty rannalle vaan kulku toi ihan voimalaitoksen viereen.
Odotetusti täällä ei ollut ihmisiä ruuhkaksi asti. Useampi kulkija ehti ohittaa kuitenkin paikan, koska etsintäni kesti aika pitkään.
Koordinaatit toivat toki aika lähelle, mutta en enpä olisi uskonut kätkön olevan siellä, missä se oli. Tämä saikin minut pyörimään myös ympäristössä. Lopulta otin ajatukseksi, jospa minunkin silmään osuisi jotain. Tämä pohjalta tuli sitten lopulta onnistuminen. Eli, kun silmään ei sattunut niin sattui. Näinkin se voi mennä.

Tämä oli viiden pisteen kätkö. Vielä uupuu matkamuistosta. Jää ensiviikkoon.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page