Skip to Content

View Geocache Log

Found it Vestaali found Kantin tuulipuisto 2 - palapeli

Saturday, 20 October 2018Finland

Kiitokset tarkistimesta!

Lähdettiin westerin ja missä x:n kanssa pohjoisemmas metsästämään souveniria, tai itselläni se jo olikin, mutta onhan noita metsästystavoitteita... kuten 30/30 haasteesta harmittavasti puuttumaan jäänyt Karvian löytö nro 30, ja 500 myssestä tänä vuonna puuttuva reilu 30 kätköä. "Pakollinen" triplakin löytyi, luonnollisesti.

Monta kätköä löydettiin, kaikki kotona suunnitellut ja muutama enemmänkin. Vain yhtä jouduttiin hakemaan pidempään, mutta muut olivat mukavan nopeita löytää. Logattiin pääasiassa omilla nimmareilla, mutta ainakin nanoon raapustin totutun lyhenteemme WVM tai missä järjestyksessä nuo alkukirjaimemme sitten sattuikaan paperille piirtymään.

Ilma oli mahtava ja syksyinen luonto, jos ei nyt enää parhaimmillaan, niin ainakin keltaisenaan. Viikon aikana puista oli pudonnut lehtiä tosi paljon, mutta vielä on syksyä jäljellä. Vähän nähtiin tuttujakin maisemia, mutta pääosin ajeltiin ihan tuntemattomilla taipaleilla.

Kiitokset mukavasta kätköstä joka esitteli uljasta kohdetta.
Tftc

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page