Skip to Content

View Geocache Log

Found it Vestaali found Tuuliputki 1

Saturday, 20 October 2018Finland

Tuulipainotteinen kätköilypäivä jatkui tuulimyllyiltä Tuuli putkea pitkin kohti etelää.

Lähdettiin westerin ja missä x:n kanssa pohjoisemmas metsästämään souveniria, tai itselläni se jo olikin, mutta onhan noita metsästystavoitteita... kuten 30/30 haasteesta harmittavasti puuttumaan jäänyt Karvian löytö nro 30, ja 500 myssestä tänä vuonna puuttuva reilu 30 kätköä. "Pakollinen" triplakin löytyi, luonnollisesti.

Monta kätköä löydettiin, kaikki kotona suunnitellut ja muutama enemmänkin. Vain yhtä jouduttiin hakemaan pidempään, mutta muut olivat mukavan nopeita löytää. Logattiin pääasiassa omilla nimmareilla, mutta ainakin nanoon raapustin totutun lyhenteemme WVM tai missä järjestyksessä nuo alkukirjaimemme sitten sattuikaan paperille piirtymään.

Ilma oli mahtava ja syksyinen luonto, jos ei nyt enää parhaimmillaan, niin ainakin keltaisenaan. Viikon aikana puista oli pudonnut lehtiä tosi paljon, mutta vielä on syksyä jäljellä. Vähän nähtiin tuttujakin maisemia, mutta pääosin ajeltiin ihan tuntemattomilla taipaleilla.

Kiitokset mukavasta kätköstä joka esitteli uljasta kohdetta.
Tftc

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page