Skip to Content

View Geocache Log

Found it veehoo74 found Jokelan Raili 55

Sunday, 04 November 2018Finland

Lämmin ja osin aurinkoinenkin syyspäivä houkutteli ulkoilemaan, joten pakkasin koirat autoon ja ajelin purkeille Tuusulan ja Nurmijärven suuntaan. Valitsin kohteiksi muutaman metsälenkin purkkeineen ja sen lisäksi matkan varrelta tuli haettua joukko muitakin kätköjä. Muutama oikein kiva toteutus osui taas kohdalle ja maastotkin olivat pääsääntöisesti miellyttäviä kulkea.

Ensimmäinen päivän kahdesta metsälenkistä - tai no - tämä maasto nyt oli aika lailla ihmistoiminnan muokkaamaa, mutta suhteellisen mukavaa kulkea silti. Railin purkkeja on tullut toisaalta jo haettua, joten toteutukset olivat tutun hauskoja ja toimivia ja löytyivät hyvin.Koirat olivat sen verran kiinnostuneita hajuista täällä, että varmaan koiria ja muita nelijalkaisia näillä poluilla paljon liikkuu - tänään ei kuitenkaan nähty ketään. Kiitokset mukavasta kierroksesta Raili!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page