Skip to Content

View Geocache Log

Found it veehoo74 found Ex-koivu

Sunday, 04 November 2018Finland

Lämmin ja osin aurinkoinenkin syyspäivä houkutteli ulkoilemaan, joten pakkasin koirat autoon ja ajelin purkeille Tuusulan ja Nurmijärven suuntaan. Valitsin kohteiksi muutaman metsälenkin purkkeineen ja sen lisäksi matkan varrelta tuli haettua joukko muitakin kätköjä. Muutama oikein kiva toteutus osui taas kohdalle ja maastotkin olivat pääsääntöisesti miellyttäviä kulkea.

Päivän toinen metsäkierros näillä kulmilla ja saaliina 5 purkkia. Täällä olikin päivän parhaimmat purkkitoteukset, toisaalta myös hankalin löydettävä. Denareita ei kumminkaan tullut. Gepsi ei täällä ollut oikein yhteistyöhaluinen ja meninkin aluksi toistakymmentä metriä kohteen ohi. Mutta kyllähän näin kookas purkki äkkiä näkökentään osuu. Oikein kiva toteutus. Kiitoksia.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page