Skip to Content

View Geocache Log

Found it Anterol found 8. Piiri

Tuesday, 06 November 2018Finland

6.11.2018 13:38 #1968 Tämän ratkaisu onnistui kaverien avulla ja nyt tuli tilaisuus poiketa purkilla. Clouds! kera oltiin liikkeellä lähikiipeilykätköllä ja sieltä oikaistiin rouva C:n kanssa tänne. Matkanteko oli aika haastavaa paikka paikoin, kun ei ollut polkuja, mutta ojia ja risukkoa sitäkin enemmän. Välillä pieni palautuspätkä metsätiellä ja siitä sitten taas raivausrisujen yli ylämäkeen, huh huh!!!
Onneksi keli oli sopivan raikas tällaiseen reissuun ja kun olimme aikamme rymistelleet, päästiin väljemmille vesille, tosin jäkälikkö oli aika liukasta. Lopulta oltiin sitten purkilla ja saatiin nimmarit kirjaan.
Paluureitiksi valittiinkin toinen vaihtoehto, niin päästiin vähän helpommalla. Kiitos liikuttavasta mystistä.

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page