Skip to Content

View Geocache Log

Found it Marrasmus found Googleta - Vorssa Alphabet G

Saturday, 10 November 2018Finland

Kollega mcmun kanssa liikenteessä, tällä kertaa suuntana Humppila - Jokioinen - Forssa - Karkkila akseli, muutama multi ja mysse ja tradeja plänissä mukana. Sää nyt ei ollut niin hyvä kun olisi toivottu, ihme tihkua koko ajan ja sää kolea kun mikä, mutta plänistä pidettiin kiinni. Päivän kaikki kätköt lokattiin lyhenteellä MM.
Jokioisista lähdettiin Forssaan ja tämäkin mysse oli kotona väännetty naateille.. mutta kun ei checkeriä ollut, en ollut yhtään varma menikö oikein. Voisi kuvitella että fakta on faktaa, mutta silti oli epävarma olo. Noh perillä odotteli pikku pikku bison meitä joten olinhan kuitenkin tiennyt faktat oikein. Google se tietää kaiken :) Kiitos myssestä :)

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page