Skip to Content

View Geocache Log

Found it Marrasmus found Jätehuolto - Vorssa Alphabet J

Saturday, 10 November 2018Finland

Kollega mcmun kanssa liikenteessä, tällä kertaa suuntana Humppila - Jokioinen - Forssa - Karkkila akseli, muutama multi ja mysse ja tradeja plänissä mukana. Sää nyt ei ollut niin hyvä kun olisi toivottu, ihme tihkua koko ajan ja sää kolea kun mikä, mutta plänistä pidettiin kiinni. Päivän kaikki kätköt lokattiin lyhenteellä MM.
Jokioisista lähdettiin Forssaan ja tämä tradi siepattin pläniin mukaan, kun huomattin että ohihan sitä ajellaan. Melkein, mutta vain melkein.. meinasi tulla park&grab sanan varsinaisessa merkityksessä.. mutta vähän piti ovea avata ja nostaa takamusta ylös joten ihan sananmukaista vieläkään ei tullut. Sitä odotellessa, että ikkunasta ylettyisi.. KK:)

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page