Skip to Content

View Geocache Log

Found it DK_Titan found Challenge: Kunsten at stige i (sværheds)graderne

Friday, August 21, 2009Denmark

På fællestur med Team Jacobsen

Dette projekt har fyldt rigtig meget i vores bevisthed de seneste måneder! Klokkrn 20:15 nåede vi i mål med "projekt 81" og hold da op, hvor kan vi tænke tilbage på mange udfordrende, spændende og sjove oplevelser på vores vej mod målet! Fundet blev behørigt fejret med champagne på cache-site og lækker pizza bagefter.

Det er blevet til en hel del fælles ture med Team Jacobsen, både i Danmark, Sverige og Tyskland. Mandag den 17. august 2009 kom den sidste sværhedsgrad/terræn kombination i mål og allerede samme aften fik vi final coordinates af cache-ejer. Først i dag havde vi dog mulighed for at gå på jagt efter cachen, og vi var naturligvis meget spændte på, om Team Jacobsen og vi ville nå frem som de første.

Da vi åbnede logbogen faldt humøret en hel del, for der havde allerede været tysk besøg i cachen - og endda samme dag som os... Tyskerne var dog ikke de første gæster i cachen. Aller øverst i logbogen stod følgende:

"
d.170809

Københavns Vestegns politi fandt denne boks ved brug af T3 hund "Sako" og uden brug af moderne hjælpemidler. Tak for god træning. Kim
"

Tænk engang at politiet blev førstefinder på denne legendariske cache. Titan måtte se sig slået af politihunden Sako!

Ind:
Signatur
GC DK_Titan's 5 Star Climbing Geocoin
GC DK_Titan's Project 81 Geocoin

Førstnævnte coin skal besøge alle kategorti 5 caches, vi logger, mens coin nr. 2 må siges at passe perfekt til denne anledning! Teksten på coin'en lyder: "Have you finished the cache matrix?".

Vi arbejder på at lave et punkt på vores hjemmeside, som beretter om vores oplevelser undervejs i "Projekt 81" og naturligvis med masser af billeder fra turene. Der kommer dog nok til at gå et stykke tid, før siden er oppe at køre, for nu trænger vi ærlig talt til ferie. Vi poster en note her på cachen, når siden går i luften.

Til slut vil vi sige tusind tak til Team Jacobsen for hyggeligt samarbejde og mange tak til Elmbaek for udfordringen (og cachen naturligvis. Det var vores fund nr 4400 )

DK_Titan
[url=http://dk-titan.dk]DK-Titan.dk[/url]

First Finder logning af Københavns Vestegns politi
infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page