Skip to Content

View Geocache Log

Found it Suusani found Meerlampi Brook Valley

Sunday, 11 November 2018Finland

Suuntasin tänne Meerlammen luolan kätköltä mutkitellen ja hitaasti, tieltä vähän väliä poiketen. Suppilovahverot ovat täällä nyt suunnilleen hevosenkokoisia, joten matka taittui hitaasti ja mieli saaliista iloisena. Tänne paikalle päästyäni etsiskelin kätköä ensin hetken, sitten harhauduin täälläkin keräämään suppiksia, kunnes taas jatkoin jemman etsintää. Puhelin pyöritteli aika sekopäisenä sinne ja tänne, joten etsittävää alaa tuntui riittävän. Selailin jo vanhoja logejakin tovin - ja vaikka en pääässytkään c:geon kanssa niin pitkälle, että niistä olisi ihan suoraa vinkkiä löytynyt, sain niitä lukiessani idean, joka kantoikin mukavasti hedelmää. Kun pääsin oikealle puolelle kohdetta, ei kätköpaikasta ollut pienintäkään epäilystä. Purkin kansi tosiaan on rikki, mutta yllättävän hyväkuntoinen logi sieltä kuitenkin paljastui.

Vielä siinä kätköä etsiskellessäni joku huppupäinen hiippari käveli tietä pitkin. Minä pysähdyin paikalleni ettei hän huomaisia minua puuhissani, mutta niin pysähtyi hänkin. Hetken kuluttua näin kohtuullisen kokoisia liekkejä ja pienen savupilven. Tyyppi siis leiskautti jotakin tuleen keskellä tietä - ja poistui sitten eteenpäin tietä lampsien. Minä jäin suu auki ihmettelemään, että mitä ja miksi se oikein poltti keskellä tietä yksinään. Savun haju leijui pitkään purolaaksossa pitkään sen jälkeen. Vähän jäi spooky olo siitä kaverista, että mitä sillä oikein oli mielessä, mutta onneksi ainakin metsä oli tänään niin märkä, että eipä tuo mitään haittaa tainnut lieskoineen aiheuttaa.

Kiitos kätköstä pikku purosen varrella. Ja tästä sitten tavoittelemaan triplettiä varten paria muuta kätkötyyppiä.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page