Skip to Content

View Geocache Log

Found it Jouni Jurmu found People flow at Helsinki railway station

Sunday, 04 November 2018Finland

16.35, Sunnuntai. 1/1.

Marraskuu ja You might be a Social Butterfly if… matkamuisto-jahti.

Iltapäivästä on vielä pakko ehtiä edes yhdelle. Muutoin tauot venyvät liian pitkäksi.

Tämän virtuaali oli jo haussa aikoinaan, kun tulin junalla tänne. Tajusin tämän olevan hakematta. Juna toi ihan viereen. Silloin gps ei löytänyt satelliitteja tarpeeksi nopeasti. En jäänyt odottelemaan, kun oli kiirehdittävä linja-autoasemalle.
Viime kuussa tämä oli harkinnassa pariinikin otteeseen, mutta silloin favot tällä oli alle kymmenen, joten hakematta jäi. Nyt kun favot ovat nousseet kymmeneen. Tästä tulee pistejahtiin kymmenen pistettä.

Helpompi tämä tehtävä olisi varmaan ollut, jos laituri olisi ollut tyhjä, mutta ei. Kävin siis ensin hirvipatsaalla, kun en heti bongannut kaikkia värejä. Palasin pian takaisin ja juna oli edelleen siinä. Aivan varma en nytkään ollut vastauksesta. Otin valokuvia ja läksin pois.
Niin vain viikko vierähti ja en ehtinyt lokata löytyä. Kuljin sitten vielä toistamiseen paikan ohi varta vasten. Juna saapui asemalle juuri ennen minua, joten samaan näkyyn oli nytkin tyydyttävä. Kuvausta ei ollut mukana (gps), mutta nyt on tarkastettu, että tosiaankin kylteissä. Eli monikossa.

infoA virtual cache is a cache that exists in a form of a location. Depending on the cache "hider," a virtual cache could be to answer a question about a location, an interesting spot, a task, etc. The reward for these caches is the location itself and sharing information about your visit.

Because of the nature of these geocaches, you must actually visit the location and acquire the coordinates there before you can post. In addition, although many locations are interesting, a virtual cache should be out of the ordinary enough to warrant logging a visit.

Virtuals are now considered waymarks on Waymarking.com.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page