Skip to Content

View Geocache Log

Found it suntio8 found Riihitien riipaiseva

Sunday, 11 November 2018Finland

Taistelu kaamosta vastaan sai meidät Kouvolaan kätköturneelle jarsatin kanssa. Ryhmämme älyköt ratkoivat kuin vimmassa mysteerejä jonkun viikon ennen lähtöä.
Kaikenlaisia koiruuksia harjoitettiin, muttei väärinkätköilty. Uukkareita tipahteli kuljettajan laariin useita.
Kouvola ei totta totisesti ole meille entisellään tämän viikonlopun jälkeen, niin huolella on kunnallisteknisiä ratkaisuja tutkittu.
Kakkospäivä valkeni pilvisenä ja nyt näyttäytyi Kouvola maineensa veroisena. Reittivalinnat osuivat betoniosastolle useaan otteeseen ja paikoin tuli taas Imatra mieleen.
Tiimissämme vaikuttaa olevan kykyjä joka lähtöön ja eritasoiset kätköt sopivat meille loistavasti, niin D kuin T-arvonkin mukaan😁
Urakoitsin tässä kätkötyypissä ja näitä täällä näyttääkin piisaavan riipaisevan paljon. Niin on ollut lämmin syksy, että hyttysiä oli vielä lisäkseni liikkeellä. Nyt riittää tätä sorttia hetkeksi.

Kiitos kätköstä!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page