Skip to Content

View Geocache Log

Found it Jamboree_009 found Puujoki VIII - Vuolteenkoski

Monday, 12 November 2018Finland

Jälleen oli päivä uusi ja tällä kertaa päätin suunnata kätköille jo hieman tavallista aiemmin. Tavoitteena tehdä ainakin osa kierroksesta päivänvalolla - tai itse asiassa koko kierros, jos vain mahdollista.

Liikkeelle lähtiessä päivä vaikutti olosuhteiden puolesta ihan kivalta, vaan jo matkalla alkoi satamaan vettä - noin niin kuin vaihteeksi, kun kovin pitkään onkin ollut taas sellaista kovasti kuivan puoleista säätilaa. Niin taisi sitä miltei kokonainen vuorokausi kestää. Vaan eihän se kätköilijä ole tehty sokerista ja tuohan on vain varustekysymys. Toki tuo sade häiritsee navigaattorin käyttöä, vaikka se roiskevesitiivis on, niin siitä huolimatta vesi tuossa näytöllä ei ainakaan ole helpottamaan päin sen käyttöä.

Niin vaikka hyvissä ajoin tuli lähdettyä liikkeelle, niin joo toki ehdin suurimman osan päivän kätköistä etsiä valoisaan aikaan, vaan sitten sattui kohdalle muutama, joiden kanssa tuhriintui hieman enemmän aikaa ja niinpä hieno suunnitelmani aikaisesta kotiinpaluusta vesittyi - tokihan olisi voinut tyytyä denareihin, vaan sitkeys kuitenkin tällä kertaa palkittiin ja kaikki kätköt joita läksin tänään etsimään löytyivät. Osa lyhyemmän ja osa hieman pidemmän kaavan mukaan etsittynä, vaan löydöiksi ne sellaisetkin lasketaan

Vielä tällainen Puujoki purkki napsahti kohdalle. Jos edellistä deeykköstä piti etsiä urakalla kissojen ja koirien kanssa, niin tämä tuplasti vaikeampi napsahti kerrasta kohdille. Kiitokset kätköstä - TFTC

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page