Skip to Content

View Geocache Log

Found it Jarejakki found 4 # N-APT

Thursday, 15 November 2018Finland

Tämän päivän Kouvolan visiitin agendana oli kiertää Nauha-Anhava PowerTrail ja homma tulikin tehtyä lähtien Anhavan majalta ja talsittua kierros numerojärjestyksessä poimien muutaman oheispurkin samaan kimppaan.

Ilma oli mukava sellainen +5, taivas pilvien peitossa, mutta ei sadetta. Toisin sanoen ihan mukava marraskuun puolenvälin keli. Aikaa tuli reitillä kulutettua vajaat 6 tuntia ja päälle sitten päätteeksi makkarat Anhavan laavulla.

Polku oli Anhavan päässä niin reitin alku- kuin loppupuolella paikoitellen melkoisen vetinen. Nilkkakorkuiset goretex-kengät oli hyvä valinta reissulle. Kätköpurkit lokeineen olivat enimmäkseen hyväkuntoisia. Joitakin kosteita lokeja oli, mutta kaikkiin sai nimmarinsa kirjattua. En laittanut muistiin tarkasti, mutta oli mielestäni ainakin numero 12, jossa oli märkä loki ja sitten muutamassa muussakin välillä 12-15.

Kollegaankin tuli törmättyä reitin alkupuolella. Vaihdettiin tervehdykset ja jatkettiin vastakkaisiin suuntiin.

Kaiken kaikkiaan mukava päivä ja jokainen kätkö antautui löydettäväksi. Numero 32 taisi olla ainoa, joka aiheutti useamman minuutin päänvaivan. Kiitokset reitin laatimisesta ja ylläpidosta tekijöille!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page