Skip to Content

View Geocache Log

Found it kattikimulit found Cache Culture - Gade - Denmark

Thursday, November 15, 2018Finland

Tämä päivä alkoi jo 04.15, kun heräsin Helsingissä äitini sohvalta huonosti nukutun yön jälkeen. Siitä sitten aamujunalle ja yhdeksältä olin jo täällä Tampereella. Edellisestä kerrasta onkin vierähtänyt melkein kolmekymmentä vuotta.
Päivä kului Rautakautta yli rajojen -seminaarissa. Mutta ei niin kiirettä, ettei purkilla ehtisi käydä. Tosin valmistelut olin hoidellut jo kotona Kotkassa.
Jästi minulla tietenkin oli matkassa, ja hän oli kovin innoissaan ja halusi tietää, millainen se kätkö oikein on. Ja voi sitä ilmettä, kun kävelin suoraan purkille ja nappasin sen käsiini. "Miten sie ton teit? Mistä voit tietää, että tuolla on kätkö?" Vau! Jästeihin on helppo tehdä vaikutus.
Loki oli muuten aika kostea. Nimmarin siihen kirjailin, ja sain Tampereen vihreäksi.
Kiitos kivasta multista!

infoA multi-cache ("multiple") involves two or more locations, the final location being a physical container. There are many variations, but most multi-caches have a hint to find the second cache, and the second cache has hints to the third, and so on. An offset cache (where you go to a location and get hints to the actual cache) is considered a multi-cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page