Skip to Content

View Geocache Log

Found it emppeli found HimosTrail18-20: Rakuuna?

Friday, 16 November 2018Finland

Vielä tämäkin Himos Trail edellisten lisäksi

Jotenkin minulla on pikkusen himmeä tunne sieluni syövereissä, että kun kerran Himos Trailista haastellaan, niin olisi oikeus ja kohtuus, että jokaisen näitä purkkeja kuittaavan pitäisi suorittaa edes 52 km pitkä perustraili ennen tätä tai sitten ei. Vissiin vaellusosiokin riittäisi.
No pikku vinkki vitsinä tai ainakin vihjeenä vastaisen varalle.
Olipas mukava kun selvitit mitä rakuuna tarkoittaa, serrevvan olen naapurin isännän luurankotakkia pikkupoikana kuvassa tutkailin, mutta taistelumuotona tämänpäiväinen selvitys oli uusi ja ihmeellinen.
Vielä 10v sitten Matti oli komea luutnantti, kun punaisissa pussihousuissa ja luurakotakki päällään, suikka kallellaan juhlisti Teron 50v synttäreitä.
Ne Kustaa II Aadolfin ratsumiehethän olivatkin hakkapeliittoja jotka

ratsujamme Nevan vuossa juotettihin
Se ui kuni häihin yli Veikselinkin;
Se kalpamme kostavan Reinille toi
ja Tonavasta keisarin maljan se joi

Kenraalien tähdet pulpahtivat pintaan ilman suurempaa sorvaamista ja sitä myöten vinaalipistekin.
Ainoa dragon jonka tiesin noiden punahousuisten luurankotakkien lisäksi oli Puff the magic dragon. Jotain maagista tässäkin oli kun vinaalipurkkia lähestyimme porkat ja nastakengät kyventä iskien
Koloja oli vaikka muille jakaa, mutta käsivalonheittimen kiilassa purkki iski silmää varsin tarkoissa loppunaateissa.
Polkupyörääkin virittelin näille tulin , mutta pari on reipasta ylämäkeä ja kun edellisen kerran hiekkatiellä sateessa ajelin, niin takajarruista pintaus kului lähes kokonaan kolmessa päivässä enkä ole vielä uusia saanut änttiin, niin sitten tartuin jäsen E tarjoukseen ja istuin kakkoskuskin paikalle
Mustikat oli menneet majoilleen, mutta suppiksia vielä hämmärän hyssyssä näkyi serrevvan, että malliksi ja osa oli jo tallattu turpeeseen, hirvet vissiin tai kätköilijät.

Tästä sinulle G98 mausteineen ja coooperaatioryhmälle

Isot kädet tahdin hakkaa
Isot kädet rytmiin hakkaa

Ei tänäänkään mitään pois eikä mitään tilalle except on logbook or not.
Syksyn harmaassa puolen kuun loisteessa hoilasivat omat kolikotkin innoissaan koko Joukolla:
Helinää helskettä vilinää vilskettä pienten kolikoiden georepun uumenissa.

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page