Skip to Content

View Geocache Log

Found it sabinaattori found Saarisen silta

Wednesday, 07 November 2018Finland

Tyttöporukalla (maranwe1, Jakaranda, NinaFin666 ja allekirjoittanut) otettiin geobiili alle muutamaksi päiväksi, ja päätarkoituksenamme oli värittää uusia kuntia sekä napsia erinäisiä haastepurkkeja. Lisäksi matkan varrelta tuli poimittua erilaisia sarjakätköjä, kuten 0km, rautatieasemat yms...Lyhyydestään huolimatta reissu oli todella antoisa ja tapatumarikas, eikä reissusta todellakaan puuttunut niitä kuuluisia vauhteja ja vaarallisia tilanteita ;) Kätköt olemme pääasiassa loganneet yhteisnimellä pohjanmaan retkue tai lyhennettynä PR.

Ehdin ensimmäisenä kurkkaamaan mestat ja totesin että voisi olla hyvä ottaa varusteita takakontista. Muutin kuitenkin mieleni ja riitti että riisui kengät pois ja pienellä apinoinnilla purkki oli pian hyppysissä. Märkää oli ja sukat hieman kastui, mutta onneksi myös kuivuivat ja
lämpesivät autossa nopeasti! Tää oli kyllä kiva kevyt apinointi, kiitokset siitä ja kätköstä! :) Laitanpas favolla, jotta voi suositella tätä muillekin tovereille.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page