Skip to Content

View Geocache Log

Found it OH5KPQ found Emäsalo 5 - Kivikko

Friday, 16 November 2018Finland

Luotsiaseman kulmilta palattaessa kiinnosti vielä vilkaista paria matkalla havaittua tien lähelle osuvaa kätköä. Täällä oli hyvä parkki kohtuullisen matkan päässä. Nollapistettä lähestyttäessä alkoi taas hirvittää kun näkyviin ilmaantui ehta pirunpelto. Itselläni on taipumus askeltaa jotenkin holtittomasti eikä nilkan muljahtaminen moisessa maastossa ole jäänyt vain yhteen kertaan. Alueen lähempi tarkastelu osoitti kuitenkin että pienellä koukkauksella purkin lähistölle pääsee kelvollista polkua pitkin.

Nollapisteen tuntumaan siis päästiin varsin vaivattomasti mutta tilanne ei vaikuttanut ollenkaan hyvältä: Mahdollisia paikkoja oli sen tuhannen kappaletta eikä oikein edes aavistusta siitä mille tasolle silmänsä suuntaisi. Piti siis lukea vinkki josta en pahemmin viisastunut. Ei siis auttanut muu kuin hortoilla laajenevaa kehää kahden gepsin ilmoittamalta nollapisteeltä kauemmas. Lopulta onnisti ja päästiin kuittaamaan. Joku totesi jo tuossa aiemmin että ilman vinkkiä tämä ei olisi löytynyt: Olen samaa mieltä. Kiitos kätköstä.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page