Skip to Content

View Geocache Log

Found it emppeli found Oriveden kirkko

Thursday, 22 November 2018Finland

Oriveden kierrosta 4/xx

Siitä on jo aikaa, kun liimasin Kirkon naatit kuluneeseen gepsiini, silloin oli avain hukassa ja koko komeus jäi hautumaan
Siitä on jo jokunen hetki aikaa, kun Aamun lehdessä kerrottiin kuinka Oriveden kirkko nousi savuna ilmaan, tapuli olikin jo toisella puolen tietä ja säästyi. Voi hyvät hyssykät, siitähän on jo 60 v viimeisimmästä (tuho)poltosta. Oriveden uudesta tornittomasta kaarikirkostakin muistan lukeneeni Aamun lehden sivuilta melkoista parranpärinää tai sitten en.
Siinä kellotapulin muodoissa onkin jotain tutun oloista, Kuoreveden kirkkohan on saman Matti Åkerblomin rakennuttama kuin Oriveden palanut kirkko. Wikissä kerrotaan, että Längelmäen kirkonrakentajan Antti Piimäsen oppipoikana aloittanut Pärnän Matti pääsi Oriveden neljättä kirkkoa rakentamaan heti kun sai Kuoreveden kirkon valmiiksi 1779
Tänään oli tullut serrevvan mystiikkaa ratkottua, että kirkonrotan tämänhetkinen pesä paljastui ja pikipäin poikkesimme kuittaamassa tämänkin, liekö seurakuntavaaleilla ollunna vaikutusta tiiä tuota, mutta kuitti on kirjoissa ja kirjan kannet kiinni.
Pikkusen oli ruuviliima katteessa antanut periksi, eikä pitempää liimaa löytynyt taskusta, onneksi on suht tuulettomalla paikalla vinaalipurkki ei pääse myrsky heittelemään kattopaanuja.

Tästä teille yritteliäät Yrkki ja Turre ja cooperaatioryhmälle

Isot kädet tahdin hakkaa
Isot kädet rytmiin hakkaa

Ei tänäänkään mitään pois eikä mitään tilalle except on logbook or not.
Hiipivässä pakkasessa hoilasivat omat kolikotkin koko Joukolla:
Helinää helskettä vilinää vilskettä pienten kolikoiden georepun uumenissa

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page