Skip to Content

View Geocache Log

Found it Rausku68 found Maunulan kotikaupunkipolku 1

Saturday, 24 November 2018Finland

Tänään oli vihdoin se päivä, kun oli mahdollista hoitaa kymmenen kätkötyyppiä samaan päivään. Elokuussa tämä ajatus tuli mieleen ja siitä asti valmistelin reittiä ja etsin jo joitakin loppupisteitäkin valmiiksi.

CITOa vaan ei enää näkynyt Uudellamaalla kalenterissa. Laitoin hälyn päälle, jotta löytyisi se CITO ja sitten toivomaan, että miitti tulisi samalle päivälle. Pari viikkoa sitten vihdoin CITO ilmestyi hälyn tuloksiin. Ja miittikin järjestettiin vielä kätevästi Keimolanportin CITOn yhteyteen.

Perjantai-illalla tulin melko myöhään reissusta kotiin ja laitoin mielestäni herätyskellon soimaan klo 6. No, aamulla heräsin kotona Nummelassa klo 7 ja huomasin, että kello ei ollutkaan soinut. Paniikki. Tavoitteena oli ollut hoitaa ainakin webcam ennen miittiä ja citoa. Olin tarkastellut kameraa muutaman päivän ja havainnut trendin kuvausajoissa. Nummelasta aamiaisen jälkeen kiire kohti Tapiolaa, jotta ehtisin seuraavalle kuvaushetkelle. Tulin paikalle parkkiin 4 minuuttia ennen oletettua h-hetkeä. Juosten paikalle ja todisteen kiinnittäminen työkalun päähän häthätää jesarilla. Sitten odottamaan. Aamuhämärä oli vielä päällä ja toivoin parasta kuvan suhteen. Kuvan ottohetken kyllä huomaa paikalla heti, mutta sen päivittyminen nettiinhän kestää aika pitkään, tässä tapauksessa melkein puolisen tuntia. Tiesin tämän tarkkailun johdosta jo etukäteen ja lähdinkin joka tapauksessa liikkeelle kohti Kaisaniemen virtuaalia, ajatuksena, että palaan tänne sitten CITOn jälkeen, ellei kuva onnistunut. Aikaa tähän webcam-käyntiin kului siis noin kymmenen minuuttia, kiitos kohtuullisen valmistelun. Matkalla Kaisaniemeen päivittelin webbisivua ja odotin, koska odottamani kuva siihen osuu. Jännitti myös, miten hyvin viritykseni osui kameran kuvaan. Hieman hämärä ja epätarkka lopputulos, mutta riittänee todistamaan, että olin paikalla.

Lauantaiaamuinen Helsinki oli tyhjä ja ajomatkat nopeita. Kaisaniemessä tosiaan kuvasin itseni Tuntemattoman Vapaamuurarin muistomerkillä. Huomasin, että tässähän ehtii vielä vaikka mitä ennen miittiä ja CITOa. Suuntasin Siilitien metroaseman Letterboxille. Auto parkkiin ja nopea käynti purkilla. TB: Out.

Suunnaksi Oulunkylä ja WhereIGo "Tapsan ogeli", jonka olin jo suorittanut loppupisteelle asti aiemmin syksyllä. Nyt siis vain loggaus. Siitä sujuvasti loikkaus Maunulaan ja myös jo aiemmin tiedustellulle Tradi-Multi-Mysse -kolmikolle, joiden loggaus hoitui nopeasti, kun lauantaiaamuna jästejäkin oli harvakseltaan liikkeellä.

Tässä vaiheessa kello oli 9:15 ja totesin, että ehdin Keimolanporttiin jopa miitin alkuun. Otin munkkikahvit ja jutustelin geokollegoiden kanssa, joita paikalle saapui runsaasti. Nimi vihkoon ensin Miitin kohdalle ja ulos roskasäkin kanssa lähtiessä (ensimmäisten joukossa) myös CITOn lokiin. Rinne olikin melko haasteellinen siivottava ja hiki tuli selkään. Tuttujakin löytyi siivoushommista. Säkki täyttyi reilusti puolilleen puolessa tunnissa ja päätin, että oma osuuteni oli tässä. Väkeä oli paikalla ylenmäärin. Hienoa, että CITO ja miitti järjestettiin ja vieläpä näin kätevästi samaan paikkaan ja peräkkäin.

Webcam-kätkölle saapumisen ja CITOsta poistumisen välillä oli aikaa kulunut alle kaksi ja puoli tuntia, joten kerrankin voi sanoa, että kätköilypäivä onnistui todella mahtavasti ja aivan suunnitelman mukaan. Tai itse asiassa vielä huomattavasti paremmin kuin olin odottanutkaan. Ai niin, parin Earthin vastauksiin tarvittavat tiedot olin hakenut maastosta jo hieman etukäteen aiemmin syksyllä, mutta vastauksen niiden perusteella laadin tänään. Ajelin kotiin Nummelaan, otin koirat kyytiin ja kävin vielä varmistukseksi yhden WhereIGon loppupisteellä sekä Vihdin kirkonkylällä Earthillä hakemassa tiedot sen vastauksia varten.

Kiitos kaikille kätköttäjille kätköistä.

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page