Skip to Content

View Geocache Log

Found it Ajosa found Big Boys need BIG WHEELS vol 2

Saturday, 24 November 2018Finland

Pikainen pyrähdys Pieksämäen suuntaan ruusinan ja SEJAn kera. Auringonpaisteessa aloitettiin reissu, olipa mukava piristysruiske tähän syksyn pimeyteen ja harmauteen! Ja kun vielä vähän luntakin oli maahan ilmiintynyt, niin maisemat ja fiilikset oli kohillaan.
Ennen miittiä ehdittiin vielä käydä tämä mysteeri hymynaamoittamassa, vaikka ensin epäiltiin, ettei mitta riitä. No, riittihän se - teemanmukainen kiva kätkö saatiin helposti hyppysiin ja logia koristaa nyt tiimimme yhteinen ARSE-nikki (Ajosa, ruusina, SEJA). Ja takaisinkin paikoilleen kätkö meni sujuvasti. Silti se Äijäparkki alkoi kovin meitä houkuttaa...
Kiitokset kera favon.

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page