Skip to Content

View Geocache Log

Found it Tiigeri found Kokkolan Kaupunginosia - Mottinen / Måttis

Sunday, 25 November 2018Finland

Matin punainen puhelin oli hälyyttänyt. "Päämajasta" oli soitettu. Realitysarjan Matti & Enkelit uusi käsikirjoitus oli juuri tullut "uunista" ulos, oli kuvausten aika. Ei muuta kuin enkelit autoon.

Tähtiryhmä oli startannut pääkaupunkiseudulta perjantaina kyydissään Merelä Matti ja hermione12. Pirkanmaalta mukaan oli noukittu makkara 1974 ja Tiigeri. Vaasaa ja edelleen Kokkolaa kohti suunnattiin tiukalla aikataululla.

Tämä kolmas kuvauspäivä oli yhtä sillisalaattia :-) Hädin tuskin oli aurinko aamulla säteitään päällemme luonnut, kun käsikirjoituksen mukaisesti jo kruisailimme pitkin maita ja mantuja tositoimissa. Materiaalia saatiin jälleen kasaan kiitettävästi ja pimeyden jo hyvän aikaa sitten laskeuduttua päällemme, matkasimme takaisin kotistudioon työstämään kuumaakin kuumempaa kuvamateriaalia. Ja niinhän siinä sitten taas kävi, että kotona ei oltu todellakaan kreivin aikaan :-)

Hyviin tapoihin kuuluu jättää muisto vierailusta. Siksipä täälläkin purkista löytyy lyhyt ja ytimekäs merkintä M&E, joka osoittaa meidän piipahtaneen paikalla. Tiigeri kiitttää ja kumartaa kätköstä!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page