Skip to Content

View Geocache Log

Found it Tiigeri found Leap Day Mystery

Sunday, 25 November 2018Finland

Matin punainen puhelin oli hälyyttänyt. "Päämajasta" oli soitettu. Realitysarjan Matti & Enkelit uusi käsikirjoitus oli juuri tullut "uunista" ulos, oli kuvausten aika. Ei muuta kuin enkelit autoon.

Tähtiryhmä oli startannut pääkaupunkiseudulta perjantaina kyydissään Merelä Matti ja hermione12. Pirkanmaalta mukaan oli noukittu makkara 1974 ja Tiigeri. Vaasaa ja edelleen Kokkolaa kohti suunnattiin tiukalla aikataululla.

Tämä kolmas kuvauspäivä oli yhtä sillisalaattia :-) Hädin tuskin oli aurinko aamulla säteitään päällemme luonnut, kun käsikirjoituksen mukaisesti jo kruisailimme pitkin maita ja mantuja tositoimissa. Materiaalia saatiin jälleen kasaan kiitettävästi ja pimeyden jo hyvän aikaa sitten laskeuduttua päällemme, matkasimme takaisin kotistudioon työstämään kuumaakin kuumempaa kuvamateriaalia. Ja niinhän siinä sitten taas kävi, että kotona ei oltu todellakaan kreivin aikaan :-)

Hyviin tapoihin kuuluu jättää muisto vierailusta. Siksipä täälläkin purkista löytyy lyhyt ja ytimekäs merkintä M&E, joka osoittaa meidän piipahtaneen paikalla. Tiigeri kiitttää ja kumartaa kätköstä!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page