Skip to Content

View Geocache Log

Found it Enial found Suomi 100 vuotta 1961 - Noottikriisi

Saturday, November 17, 2018Finland

Olin ollut Satakunnassa muutaman päivän myssejahdissa, joka ylittyi yliodotusten. Hyvä reissu, kun seurakin oli vielä mitä parhain.

Ajelin Porista Mikkeliin en-niin-suoraan mm. kuntien uudelleen viherryttämistä mutta Juupajokea en saanut oikeasti vieläkään vihreäksi, yhdellä haastepurkilla käynti, pieniä sivupoikkeamia. Hieno sää oli koko matkan, vaikka pimeys haittasi viimeisiä purkkeja.

Bensamittari näytti uhkaavasti niiiiii..n punaista, että tankille oli päästävä. Sitä se teettää, kun ei aja suoraan, eikä huomaa bensa-asemalla käydä ajoissa. Onneksi löytyi, ettei tarvinnut työntää eikä lähteä jalkamiehenä bensaa hakemaan. Siis oli kriisi, muttei noottikriisi!

Minulla on jonkinlainen lapsuuden muistikuva noottikriisistä. Mutta vuoden toisen suurtapahtuman muistan paremmin, kun Juri Gagarin lensi avaruudessa. Ehkäpä se jäänyt vielä senkin takia mieleeni, kun isän serkku oli töissä Moskovassa ja hän toi isälle semmosen näköisavaruusmustekynän. Se oli minusta hieno ja sillä sai vain isä kirjoittaa.

Suomi 100 -kätkösarja on ollut hieno, ja niitä on tullut haettua pitkin Suomen maata. Täällä oli hieno toteutus, suosikkilistalle!

Kiitos kätköstä!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page