Skip to Content

View Geocache Log

Found it Neilikka77 found Helsinki Geopoly – Sörnäisten asema

Saturday, 24 November 2018Finland

Tänään Geotappiporukastamme minä, Mr.Petsku ja Nestori1 lähdimme kätköreissulle Helsingin suunnalle tarkoituksena saada kymmenen eri kätkötyypin päivä (Petskulle 9 eri kätkötyyppiä kun webbikamerakätkön hän oli hakenut jo joskus aikaisemmin). Puolkasin aikaan aamulla starttasimme Tampereen Annalasta Petskun kanssa ja mukaan otettiin myös kätkökoiramme Nuppu ennen kuin kurvasimme Lukonmäkeen josta napattiin Nestori takapenkille. Sen verran hyvissä ajoin lähdimme liikkeelle että ehdimme ennen päivän kahta tavoitekohdetta eli Coffee before CITO - miittiä ja Keimolanportin CITOa poikkeamaan muutamalla kätköllä vaikka alunperin olimme ajatelleet että miitillä aloitetaan päivän rundi. Takaisin Tampereelle saavuimme yöllä yhdentoista aikoihin joten kohtuu pitkä päivä oltiin liikkeellä. Ilma oli mitä mainioin; pikkupakkanen ja aurinko paistoi, yöllä oli huikea kuutamo

Kaiken kaikkiaan päivän saldo oli 37 löytöä(tosin yhden kätköistä voin logata löydöksi vasta sitten kun kyseinen haaste on täynnä), yksi denari ja kyllä, tuli se 10 eri kätkötyyppiä täyteen . Tämä oli päivän kätköistä 26/37.

Kun 10 eri kätkötyyppiä oli kasassa tälle päivälle niin vuorossa oli seuraava tavoite eli saada suoritettua Helsinki - Geopoly loppuun, Nestori oli Geopolyn suorittanut jo joskus aikaisemmin joten hän toimi kuskina minun ja Petsku suorittaessa peliä.

Peli sujui ongelmitta ja ihan hirveästi ei tullut edes takaisin ajelua kun kahdella laitteella pelattiin. Kätköt löytyivät varsin mukavasti mitä nyt muutamia etsittiin vähän perusteellisemmin . Loggaukset teen tällä kertaa copy&paste-tyylillä, pahoittelut siitä...

Kiitokset kätköstä!

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page