Skip to Content

View Geocache Log

Found it Neilikka77 found Vipo III

Saturday, 24 November 2018Finland

Tänään Geotappiporukastamme minä, Mr.Petsku ja Nestori1 lähdimme kätköreissulle Helsingin suunnalle tarkoituksena saada kymmenen eri kätkötyypin päivä (Petskulle 9 eri kätkötyyppiä kun webbikamerakätkön hän oli hakenut jo joskus aikaisemmin). Puolkasin aikaan aamulla starttasimme Tampereen Annalasta Petskun kanssa ja mukaan otettiin myös kätkökoiramme Nuppu ennen kuin kurvasimme Lukonmäkeen josta napattiin Nestori takapenkille. Sen verran hyvissä ajoin lähdimme liikkeelle että ehdimme ennen päivän kahta tavoitekohdetta eli Coffee before CITO - miittiä ja Keimolanportin CITOa poikkeamaan muutamalla kätköllä vaikka alunperin olimme ajatelleet että miitillä aloitetaan päivän rundi. Takaisin Tampereelle saavuimme yöllä yhdentoista aikoihin joten kohtuu pitkä päivä oltiin liikkeellä. Ilma oli mitä mainioin; pikkupakkanen ja aurinko paistoi, yöllä oli huikea kuutamo

Kaiken kaikkiaan päivän saldo oli 37 löytöä(tosin yhden kätköistä voin logata löydöksi vasta sitten kun kyseinen haaste on täynnä), yksi denari ja kyllä, tuli se 10 eri kätkötyyppiä täyteen . Tämä oli päivän kätköistä 32/37.

Tämä kätkö kiinnosti meitä kovin ihan vaan favojensa vuoksi. Geobiili pistettiin läheisen Hesen pihaan parkkiin ja siitä sitten reippailtiin Nuppu etunenässä nollille jossa saatiin tovi kulumaan kätköä etsiskellen kunnes Nestorilla tärppäsi ja löysi jemman, kelpo toteutus ansaitsee täältä yhden pinnan lisää.

Kiitokset kätköstä!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page