Skip to Content

View Geocache Log

Found it Jamboree_009 found Matinkylä-Olari: Olarin erikoinen

Thursday, 29 November 2018Finland

Marraskuu on loppusuoralla ja sen nopsaa vilahtamista ohi tuli käytyä ihmettelemässä miitissä, jossa olosuhteista huolimatta tuli viihdyttyä aina jopa yliajalle asti.

Niin päivän olosuhteet olivat siis sangen hyiset. Vaikka pakkanen oli lauhtunut tuonne nollan asteen tuntumaan, niin vastineeksi oli saatu melkoinen puhuri. Tuuli oli jopa maalla suunnilleen mysrkylukemissa, merellä puuskissa jopa 28 m/s joka sai ilman tuntumaan todella kylmältä varmaan yli kymmenen pakkasasteen. Näpit olivat todella kovilla jälleen kerran. Toisaalta se oli melko kevyttä siihen verrattuna, että risteilijät keikkuivat aalloilla, Vaasassa laiva jopa joutui kääntymään takaisin lähtösatamaansa, kun rekka oli kaatunut autokannella

Kaikesta huolimatta päätimme tuossa hyisessä pimeydessä suunnata Toivontain kanssa muutamalle kätkölle. Tosin eipä tuo pimeys varsinaisesti haitannut kaupunkiolosuhteissa - katuvalot kuitenkin loivat kelmeää valoaan kulkijoille. Tällä kertaa noilla kulkijoilla oli mukanaan joko hyvä tuuri tai vaihtoehtoisesti he vain olivat sen verran kokeneita etsijöitä, että löysivät kaikki etsimänsä kätköt, vaikka osa niistä laittoi hanttiin hivenen enemmän.

Tätä erikoista mysseä on tullut hieman ihmeteltyä, vaan lopulta se sitten selvisi ja tänään oli vuorossa tuo toinen maasto-osuus, purkin etsintä ja kuittauspuuhat. Kivasti löytyi purkki, myssepuoli tuotti hieman enemmän harmia, kiitokset myssestä joka tapauksessa - TFTC

infoA Mystery Cache is the “catch-all” of cache types, this form of cache can involve complicated puzzles you will first need to solve to determine the coordinates. The only commonality of this cache type is that the coordinates listed are not of the actual cache location but a general reference point, such as a nearby parking location. Due to the increasing creativity of geocaching this becomes the staging ground for new and unique challenges.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page