Skip to Content

View Geocache Log

Found it taaru found Antti Penjami Mäkikylä

Friday, 30 November 2018Finland

Uusi yritys. Kun mainitsen, että kätkö löytyi nyt vaivatta, sanalla on kaksoismerkitys. Käden kipu on nimittäin parantunut ja kätkö löytyi melkein heti. Piilotus ei sinänsä ollut vaikea, vaikka en sitä ensimmäisellä kerralla hoksannutkaan. Tykkään tälläisista yksinkertaisista, mutta nokkelista toteutuksista, jotka sopivat luontevasti paikalleen. Minun logiikkani mukaan sijaintikin oli sopiva tälle kätkölle. Kaikin puolin siis favon arvoinen toteutus.

Kätkön löydettyäni kävelin jälleen kierroksen järven ympäri. Tuuli oli kova ja kun vesi kirkkaan jään päällä liikkui, se näytti aivan ilotulitukselta. Tuulensuojan puolella oli tunnelmallista, kun ei kuulunut muuta kuin tuulen huminaa. Polulla sai kävellä varovasti, sillä sen pinnassa oli ohut liukas jääkerros. Kiitoksia kätköstä!

infoThis is the original cache type consisting, at a bare minimum, a container and a log book. Normally you'll find a tupperware container, ammo box, or bucket filled with goodies, or smaller container ("micro cache") too small to contain items except for a log book. The coordinates listed on the traditional cache page is the exact location for the cache.
Visit Another Listing:

Advertising with Us

Return to the Top of the Page